Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Karta Grekland öar & fastlandet – karta Grekland

Karta Grekland med öar – Kos, Parga, Kreta, Samos, Rhodos, Alonissos etc. – samt karta över Grekland fastlandet med Aten & största städerna.

Karta över Grekland när du ska boka resa

Om du håller på att boka en charterresa så kan det vara bra att med en Grekland karta för att ha koll var resmålet ligget i Medelhavet, Egeiska havet, Ioniska havet eller Saroniska bukten.

Nedanför hittar du en karta över hela Grekland. Använd + och – för att förstora och förminska Grekland karta.

Karta över de ioniska öarna i Grekland

Nedanför hittar du en karta över de ioniska öarna i Grekland. Det är öarna Korfu, Paxos, Lefkada, Ithaki, Kefalonia, Zakynthos och Kythira. Använd + och – för att förstora och förminska Grekland karta.

Karta över de saroniska öarna i Grekland

Nedanför hittar du en karta över de saroniska öarna i Saroniska bukten. Det är öarna Salamina, Egina, Agistri, Poros, Hydra och Spetses. Använd + och – för att förstora och förminska Grekland karta.

Karta över Tolvöarna / Dodekanisos i Grekland

Nedanför hittar du en karta över de ioniska öarna i Grekland. Det är öarna Astypalaia, Kalymnos, Karpathos, Kassos, Kastellorizo, Kos, Leros, Nisyros, Patmos, Rhodos, Symi och Tilos. Använd + och – för att förstora och förminska Grekland karta.

Karta över Kykladerna i Grekland

Nedanför hittar du en karta över kykladerna i Grekland. Det är öarna Amorgos, Anafi, Andros, Antiparos, Ios, Kea, Kimolos, Kithnos, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Pholegandros, Serifos, Sifnos, Sikinos, Siros, Tinos och Santorini. Använd + och – för att förstora och förminska Grekland karta.

Karta över Aten i Grekland

Nedanför hittar du en karta över grekiska huvudstaden Aten med sitt centrum och stadsdelar, däribland, Psiri, Omonia, Kolonaki, Monsastiraki, Plaka, Petralona, Tavros m.m. Använd + och – för att förstora och förminska Grekland karta.

Karta över Kreta i Grekland

Nedanför hittar du en karta över Kreta i Medelhavet med städerna Heraklion, Rethymno och Chania. Använd + och – för att förstora och förminska Grekland karta.

Karta över grekiska öarna i norra delen av Egeiska havet

Nedanför hittar du en karta över öarna i nordegeiska havet. Det är öarna Antipsara, Chios, Fourni, Ikaria, Lemnos, Lesbos, Oinousses, Psara, Samos, Samothrake och Thassos. Använd + och – för att förstora och förminska Grekland karta.

%d bloggare gillar detta: